{Photovoltaic installer}
Al 18.000
tevreden klanten !

Atlantic Alfea hybrid duo

Onze hybride verwarmingenGecombineerd waterpomp en condensatieketel

2x meer veiliger

2x meer comfort

2x meer zuinigEen rendabele investeringTot 35% jaarlijkse besparing in vergelijking met een
traditionele ketel

Welke rentabiliteit voor uw thermodynamische boiler ?

Uw premies bij installatieVraag uw premies
waar u recht op hebt
 

Thermodynamische boiler : hoe gaat dit te werk ?

Onze ketel selectie
 Ontdek onze hybride ketel selectie
 
 

Onze hybride modellen selectieHybride warmtepompHet hybride systeem vermindert uw energie factuur termwijl het milieu beschermt blijft.


Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp (HWP) combineert de technologie van een warmtepomp lucht-water en de technologie van een condensatiegasboiler. Deze gebruikt dan ook twee energiebronnen: de lucht van de warmtepomp of de gas van de ketel voor een voortdurende besparing en geoptimaliseerd in de tijd.

« De combinatie van het vermogen van de condensatieketel en groene energie (gratis) van de warmtepomp is de ideale oplossing ! ».

Jaarlijks zal de warmtepomp tot 80% de vereiste warmte leveren dat u nodig hebt om uw woning te verwarmen vanaf de voortdurende buitentemperatuur in de lucht = gratis. De kosten zijn dus verminderd.

Een hybride warmtepomp is de ideale oplossing bij het renoveren van bestaande woningen. De reeds bestaande oudere huizen zijn immers slecht of niet geïsoleerd. Deze zouden te veel energie verbruiken tijdens de winter voor een gewone warmtepomp systeem te gebruiken. De hybride warmtepomp is beschouwt als de optimale oplossing van uw oude gasketel


Rentabiliteit van een hybride warmtepompWat zijn de voordelen bij het investeren in een hybride warmtepomp ?

 • Terugverdientijd : tussen 7 en 9 jaar.
 • Jaarlijkse besparing : tot 35% van de productie van de verwarming en tot 30% van de productie sanitair warm water in vergelijking met een traditionele condensatie gasketel
 • Intelligent systeem : de hybride warmtepomp zal steeds kiezen voor de bron met de meest efficiënte en zuinigste energie t.t.z deze die duurzaam is.  Het is daarom de optimaalste en meest efficiënte oplossing op de markt.
 • In combinatie met een fotovoltaïsche installatie, zal u hybride warmtepomp een groot hoeveelheid gratis energie bezorgen, namelijk deze van de zon.Premies en voorwaardenWelk zijn de hulpverleningen zijn beschikbaar voor uw hybride warmtepomp ?

Hulpverlening volgens regio :

 • Het Écopack, is een lening aan 0% dat toegekend wordt door het Waalse Gewest, voor renovatie werken te financieren om de energieprestaties van uw woning te verbeteren.
 • De Groene Brusselse Lening is een lening met een rentevoet van 0% opgesteld door Brussels leefmilieu, voor renovatie werkten te financieren om de energieprestaties van uw woning te verbeteren.

Premies volgens regio :

 • 800 € in het Waalse Gewest
 • 4.250 € Brussel Hoofdstedelijk Gewest
 • Variabele premie in het Vlaamse Gewest

Principe van een hybride warmtepompWat is een hybride warmtepomp ?

De hybride warmtepomp bestaat uit drie verschillende onderdelen :

 1. De warmtepomp unit buiten
 2. De warmtepomp unit binnen
 3. De condensatie gasketel

Een hybride warmtepomp combineert het gebruik van twee energiebronnen : de lucht van de warmtepomp of de brander van de gasketel. De hybride warmtepomp selecteert altijd de meest zuinigste werking, het berekenen van de meest efficiëntie van de warmtepomp en de prijs van de elektriciteit vergeleken met het rendement van de condensatie gasketel en de prijs van de gas, met eventueel een gelijktijdige activering van de twee modellen. Onze merken van hybride warmtepompenAtlantic, Rotex (Daikin) en Viessmann


Onomkeerbare Franse groep voor duurzame energie, Atlantic levert materiaal van hoge kwaliteit en heeft als roeping comfort en eco-vermogen.


Alomvertegenwoordigd over de wereld van verwarming, Viessmann, biedt efficiënte producten voor aan betaalbare prijzen. Sedert 10 jaar, diversifieert het Duitse merk zich en neemt een ecologisch aanpak die hen slaagt.


Dochtermaatschappij van Daikin Europe, Rotex produceert en levert al tientallen jaren volledige verwarmingssystemen, innovatie en milieuvriendelijk.Warnings: The assetbundler plugin may be incompatible with this version of Wheels, please look for a compatible version of the plugin
Application: 5EC0C4A92446FB12C6AC6F2B9EC19A62 [Reload]
Framework: CFWheels 1.4.5
Active Environment: Development [ Design, Testing, Maintenance, Production]
Host Name: solar02.energreen.be
CFML Engine: Railo 4.2.1.008
Default Data Source: Www_nrg_test
Database Adapter: MySQL
URL Rewriting: On
URL Obfuscation: Off
Plugins: assetbundler
Route: Dispatch
Controller: Dispatch
Action: Index
Parameters: slug1 = warmtepompen
slug2 = hybride
Execution Time: 84ms (beforefilters ~81ms, view ~6ms, setup ~1ms)
Help Links: Documentation, Mailing List, Issue Tracker